Måltiderne er et vigtigt omdrejningspunkt på en højskole. Lærere og elever spise sammen, opbygger uformelt fællesskab.
Som udgangspunkt serveres der tre hovedmåltider og tre mellemmåltider hver dag.
Vi har en lækker salatbuffet og grønsager til frokost og aftensmad, ligesom der altid er mulighed for at spise frugt og grønt til morgenmad og alle mellemmåltider.
Brød og kager bages in-house.
Der køres ugenlige kødfrie dage med flere gode vegetarretter og har en ugentlig fiskedag.
Vores køkkenpersonale er nogle af de mest populære mennesker på skolen. De sætter en ære i at lave sund, varieret og smagfuld mad der rammer alle sanser.
Mariager Højskoles køkken kan tage hensyn til særlige allergier eller kosthensyn. Venligst oplys om dette ved tilmeldingen.
Mariager Højskole er stolt indehaver af Elite Smiley under alle fødevarekontroller fra Fødevarerministeriet.
Vores køkken bestræber sig på at indkøbe varer som er lokale, og bæredygtige. Vi forsøger at følge med i udviklingen inden for råvare- og fødevareproduktion, både når det gælder produktionsmetoder, fragt, klimaaftryk og sund kostpolitik.
Mariager Højskoles køkken har specialiseret sig i et minimalt madspild.
Charlotte Bundgaard
Køkkenleder for Mariager Høj- og Efterskole
Uddannet “Ernæringsassistent”
Majken Jensen
Køkkenansat
Uddannet “Ernæringsassistent”
Camilla Bosenbæk
Køkkenansat
Uddannet “Cater”
Kontakt køkkenet på 96682701
Det formelle
Elevrelateret