Kost og fødevareR

Om måltiderne

Måltiderne er et vigtigt omdrejningspunkt på en højskole. Lærere og elever spise sammen, opbygger uformelt fællesskab. 

Som udgangspunkt serveres der tre hovedmåltider og tre mellemmåltider hver dag.

  • Morgenbuffet
  • Formiddags boller med frugt og grønsager
  • Frokost med salatbuffet
  • Eftermiddagsforfriskning
  • Kold og varm aftenmads med salatbar
  • Aftenforfriskning


Vi har en lækker salatbuffet og grønsager til frokost og aftensmad, ligesom der altid er mulighed for at spise frugt og grønt til morgenmad og alle mellemmåltider.

Brød og kager bages in-house.

Der køres ugenlige kødfrie dage med flere gode vegetarretter og har en ugentlig fiskedag.

Vores køkkenpersonale er nogle af de mest populære mennesker på skolen. De sætter en ære i at lave sund, varieret og smagfuld mad der rammer alle sanser.

Kost hensyn

Mariager Højskoles køkken kan tage hensyn til særlige allergier eller kosthensyn. Venligst oplys om dette ved tilmeldingen.

Elite Smiley

Mariager Højskole er stolt indehaver af Elite Smiley under alle fødevarekontroller fra Fødevarerministeriet.

Klima og køkken

Vores køkken bestræber sig på at indkøbe varer som er lokale, og bæredygtige. Vi forsøger at følge med i udviklingen inden for råvare- og fødevareproduktion, både når det gælder produktionsmetoder, fragt, klimaaftryk og sund kostpolitik.

Mariager Højskoles køkken har specialiseret sig i et minimalt madspild.

Personale

Charlotte Bundgaard
Køkkenleder for Mariager Høj- og Efterskole 
Uddannet “Ernæringsassistent”

Majken Jensen
Køkkenansat
Uddannet “Ernæringsassistent”

Camilla Bosenbæk
Køkkenansat
Uddannet “Cater”

Kontakt

Kontakt køkkenet på 96682701

Tak for din tilmelding!