Kontakt

Er du inspireret? Har du brug for mere information, eller har du spørgsmål? Send os en linje med dit telefonnummer, så ringer vi dig op. Vi vil gerne høre om dine tanker, din situation og fortælle om, hvordan et ophold på Mariager Højskole kan se ud for dig.

Mariager Højskole

Hjulhusvej 12b
DK-9550 Mariager
info@mariagerhojskole.dk

CVR: 57901314

Kontorets telefon: +45 96 68 27 00
Mandag – fredag kl. 8.30 – 15.00

oplev højskolen på to dage

Den bedste præsentation af Mariager Højskole er Mariager Højskole. Derfor vil vi gerne invitere dig til at besøge os. Vælg to dage der passer dig og få “all inclusive” helt gratis. Mange gør det, og responsen er altid den samme: Mere tak! Kontakt os via skema/email eller ring til os og book dit ophold.

Gratis

Marianne Johnson

Sekretær

Ring eller skriv til Marianne. Hun står altid klar til at planlægge dit besøg.

Eksempel på dit besøg

Mandag

Ankomst om aftenen. Du modtages af en tutor, der indlogerer dig og introducerer dig til skolens faciliteter og dine første højskolevenner.

Tirsdag

Vær med til morgensamling, undervisning. Spring på et valgfag, hæng ud elevhold. Tag en rundtur og nyd naturen, en kop café eller et brætspil.

Onsdag

Vær med til undervisningen (evt. en anden linje) og få en coach-samtale med en lærer, efterfulgt af en introduktion til, hvordan dit højskoleophold kan se ud. Connect-gudstjenesten og café om aftenen.

Tak for din tilmelding!