Ungsommer

8.–15. JULI 2022

UngSommer er en mulighed for at unge mennesker kan mødes i sommerferien til en uge med masser af aktiviteter, tilbedelse, undervisning og selvfølgelig god dansk hygge – alt sammen med Gud i centrum!

Oplev en uge med masser af lovsang, dybdegående undervisning, udfordringer, eventyr og fælleskab på Mariager Højskole. UngSommer er Danmarks fedeste camp hovedsageligt for unge i  alderen 17½-25 år, men vi har en del ældre med – og også gifte par og nogle små babyer også 😉 

Drømmen for UngSommer er, at unge menneskers må få tændt en brand i deres hjerte for Gud – at de må elske og tjene ham, med alt de er, og alt de har. Vi ønsker at kende Gud og gøre Ham kendt. Vi glæder os til at se lige netop dig!

I år er temaet MAKE ROOM, Under Sommercamps tema GRO. Vi ønsker at sætte fokus på hvad der skal til i hverdagen for at vi personligt og som fællesskab kan gro. Derudover ønsker vi, at os unge ikke kun får en uge med plads til Gud, hvor man kan mærke og opleve ham, men at det er noget, man kan tage med hjem og som varer hele året.

TILMELDING

datoer

UGE 1
Opstart: Fredag 8. juli kl. 15.00

Afslutning: Fredag 15. juli kl. 16.00

pris

1 UGE – inkl. logi

1.300 kr

tilmelding

Følg os på:

Tak for din tilmelding!