Køkkenet har en central rolle i høj- og efterskolelivet. Den daglige kost er varieret, velsmagende, sund og ernæringsrigtigt sammensat. Vi har fokus på kvalitet og gode rammer. Vi vil gerne give eleverne en god og positiv oplevelse af den daglige kost.
Vi stræber efter de 7 officielle kostråd:
Vi laver mad med hjertet og fra bunden, så vidt det er muligt og vi har fokus på madspild, Dansk og bæredygtighed. Vi serverer 3 hovedmåltider og 3 mellemmåltider om dagen. Vi serverer fisk 1 gang til middag ugentligt og hver dag til aftensmaden og har 1 kødfri dag om ugen.
Morgenmad: Brød, pålæg, grønsagsfad, ost, marmelade, æg, frugt, mælk, A38, havregryn, fras, musli og havregrød
Formiddagsservering: Knækbrød, samt frugt og gulerødder
Middagsmad: Varierede varme retter og 2 x salater
Eftermiddagservering: Nybagte grovboller, frugt og gulerødder
Aftensmad: Kolde anretninger og lune retter, rugbrød samt salater
Aftenservering: Grovbrød med tilbehør, frugt m.m. (Kage 3 gange om ugen)
Vi tager hensyn til allergier og tilbyder gerne vegetarmad. Har du særlige behov, skal du informere køkkenet i god tid.
Bemærk: Hvis du ønsker vegetarisk kost, skal du være vegetar ved skolestart.
En allergene er mad man ikke kan tåle. Altså at man har en fysisk rektion på mad. Så som gluten, laktose, mælkeprotein, skaldyr og nødder mm.
Hvis man har en mere omfattet allergene eller sygdom vil vi evt. spørge efter en lægeerklæring.
Allergen skal henvende sig til køkkenpersonalet for at få information om indhold af allergene ingredienser i maden.
Det formelle
Elevrelateret