Reunion 22

18.-19. november
Møde din andre tidligere årgange over god mad, undervisning, leg, sport, sauna. Hør hvor folk er landet og vis billeder fra dit eget liv.

Coaching mulighed: Man sørger selv for at kontakte og lave en aftale med den lærer, man godt kunne tænke sig at have coaching med.

Pris: Kr. 150 (Det er muligt at overnatte til søndag.

Tilmeldning: Man er tilmeldt dagene ved betaling. MobilePay nr.: 709678. Hvis ikke du har MobilePay, så kontakt venligst skolens kontor.

Gensynsweekenden er åbent for alle tidligere elever (dog særligt med fokus på de to forrige årgange).

ENGLISH

Opportunity for Coaching: Contact and make sure to make an appointment yourself with the teacher you would like to have coaching with.

Price: Kr. 150 (It is possible to stay overnight until Sunday)

Registration: Only those who have paid are considered enrolled. You can pay through MobilePay, if you do not have MobilePay, contact the school’s office.
MP number is 709678.

Reunion weekend is open for all earlier students (though with a particular focus on the last two years).

Highlights:

1.  Café
    1. med LIVE musik
  2. Connect
    1. m/ Leif Petterson
  3. Brunch
    1. som kun MH køkkenet kan serverer det
  4. Coaching
    1. med din favoritlære
  5. Vinterbadningsopstart
    1. med saunagus
  6. Aktiviteter
    1. Pilates, Fodbold, Strikke-hækle-krea, mm.
All inclusive
175 kr.