KORTKURSUS: 19.–25. NOVEMBER

Israel i bibelsk lys

Tag med på Mariager Højskoles Israelkursus og oplev en inspirerende uge med fællesskab, god mad, og ikke mindst undervisning af Poul og Karen Margrethe Kirk, Bodil Skjøtt m.fl. Hertil højskolens egne lærere.

Ugekurset er for dig, der ønsker at få en nuanceret undervisning om Israel både i et bibelsk perspektiv med fokus på den kristne tros jødiske rødder, men også et bredt indblik den israelsk-palæstinensiske konflikt. 

Kurset er også for dig, der ønsker en uge med samvær, hygge og fantastiske omgivelser. Der bliver naturligvis også mulighed for at nyde vores skønne by Mariager og den omkringliggende natur. Der er lagt op til en god uge hvor vi skal blive inspireret og måske udfordret.

Vi får besøg af Bodil Skjøtt fra Israelsmissionen, samt gæster der har boet og arbejdet i Jerusalem. Poul og Karen Margrethe Kirk har i flere årtier arrangeret inspirerende studierejser til Israel og vil ligeledes lede os igennem en ’rejse’ i Israels historie og kultur. Desuden skal vi se på konflikterne, der har præget landet og den kristne tros muligheder for at bygge bro mellem israelere og palæstinensere.  

 Eftermiddagene vil byde på forskellige valgfag – f.eks. krea, pilates, brætspil eller træning i skolens fitnesscenter. 

 

 

Efeserbrevet. 2:14:

For han er vor fred. Han gjorde de to parter (Jøder og hedninger) til ét, og med sin legemlige død nedrev han den mur af fjendskab, som skilte os.

PRAKTISK

datoer

Opstart: Søndag 19. oktober kl. 16.00-17.30

Velkomstmiddag kl 18.00

Undervisning mandag- fredag, afrejse lørdag formiddag efter morgenmaden

Afslutning: Lørdag 25. november kl. 09.00

priser

1 UGE – kost & logi

3495 kr

  • Enkeltværelse +250,- pr. uge (begrænset antal)
  • Sengetøj og håndklæde +200,- pr. kursus
  • Afbestillingsforsikring +250,-

tilmelding

Tak for din tilmelding!