KORTKURSUS: 4. – 8. JULI

Fællessang
ved MARIAGERfjord

Der er livsbekræftende og giver så meget glæde at synge sammen! Man bliver ganske enkelt glad i låget, når stemmer løftes i flok! Og når fællessang endda kan foregå ved strandbredden ved skønne Mariagerfjord, eller ved fællessang onsdag aften på havnen, ja, så har vi opskriften på fire fantastiske dage.

På dette 4-døgns kursus skal vi synge korarrangementer i en god blanding –lige fra de smukke ballader til de store gospelklassikere, og sange fra højskolesangbogen. Her kan alle være med, både begyndere og øvede, bare du elsker at synge sammen med andre!

Du kan glæde dig til at møde kursusleder Heidi Bisgaard Jondahl, som er en erfaren sanger, underviser, teambuilder og instruktør.  Hun er uddannet fra Nordjysk Musikkonservatorium, og brænder for rytmisk sang, gospel og vokalmusik. Heidi er sanger, arrangør og korleder i det anerkendte vokalensemble Vox 11, med hvem hun har optrådt i ind- og udland. Hun er sanger i det  professionelle gospelkor – GUNNERTOFT GOSPELSINGERS og står i spidsen for Aalborg Gospel Kvartet, samt er en del af trioen Psalmisterne.

Sammen men Heidi Bisgaard Jondahl, medvirker højskolens musiklærer og guitarist Christoffer Højegaard, samt forstander Leif Petterson, som er klaverakkompagnatør til anledningen.

 

 

program

Ret til ændringer i programmet forbeholdes.

medvirkende

Heidi Bisgaard Jondahl
Sanger, underviser, teambuilder og instruktør.
Christoffer Højegaard
Musiklærer og guitarist på Mariager Højskole
Leif Petterson
Forstander på Mariager Højskole & klaverakkompagnatør

PRAKTISK

datoer

Opstart: Mandag 4. juli kl. 13.00

Afslutning: Fredag 8. juli kl. 13.00

priser

1 UGE – kost & logi

1350 kr

  • Enkeltværelse +250,- pr. uge (begrænset antal)
  • Sengetøj og håndklæde +200,- pr. kursus
  • Afbestillingsforsikring +250,-

medbring

Husk fodtøj med til gåture, vindjakker ved blæst.

Oplys venligst hvis du er gangbesværet – så har vi biler til rådighed.

 

tilmelding

Tak for din tilmelding!